Продължаваме Промяната лъжеха и обвиняваха, ползваха огромната си медийна мощ и

...
Продължаваме Промяната лъжеха и обвиняваха, ползваха огромната си медийна мощ и
Коментари Харесай

Борисов: ПП приложи ефекта на горещата жаба, сложиха народа в тенджера и го свариха

" Продължаваме Промяната "  лъжеха и упрекваха , употребиха голямата си медийна мощност и успяваха на наложат на обществото тематики, които въобще не са по този начин. Помните, Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, упрекнаха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата ". Това заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежката организация на партията, съобщи БГНЕС.

" Ние имаме памет, медиите имат записи. Всеки, който желае да ме опровергае, да го направи. Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, всеобщите горива, което се използва, освен по месеци, а по дни. Искаме да ви срещнем какво е извоювано от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, тъкмо резултатът на горещата жаба . Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха ", уточни Борисов.

Коментирайки идния трети мандат за сформиране на кабинет, Борисов сподели, че методът с медиатори не е сериозен. " Партиите избират управления, ръководители, които носят отговорността. Не е редно през медиатори да тичат, да договарят. Големите компромисни значими решения се вземат на лидерско равнище ", добави той.

Борисов поздрави Нинова , която по-рано през днешния ден сподели, че избира да предложения водачите на партиите на диалог.

" Съгласен съм и с Христо Иванов , че е значимо да има държавно управление. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, предложения ни и кажи при какви условия, всичко, което приказваш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности ", акцентира Борисов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР